Koelkast & Vriezer

Koelkast onderdelen

Ben je op zoek naar koelkast onderdelen, zoals een deurrubber, een vriesvakdeurtje of een nieuwe groentelade? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Witgoedparts heeft een enorme collectie koelkast onderdelen. Een koelkast is een van de huishoudelijke apparaten die dagelijks het meest gebruikt wordt. Een versleten rubber is een defect dat enorm vaak voorkomt en over het hoofd gezien wordt. Dat kan betekenen dat de producten in de koelkast minder goed worden gekoeld en er daarnaast meer energie verbruiken zal worden. De meest ongewenste bijkomstigheid is wellicht dat er ook meer bacteriën binnen gelaten worden dan wanneer alles goed zou afsluiten. Een ander onderdeel dat vaak besteld wordt is een groentelade die kapot is gevallen of een vriezerdeur dat niet meer goed sluit.

Koelkast reparatie

Bij sommige koelkast onderdelen is een reparatie vaak gemakkelijk zelf uit te voeren, door enkel te schroeven, te klikken of te plakken. Echter kan het zo zijn dat er een technisch onderdeel kapot is, dat wat dieper verstopt zit in de machine. Wij adviseren in dat geval de reparatie uit te laten voeren door een van onze vakbekwame monteurs met jarenlange ervaring.

Gerenommeerde merken

Doordat wij enkel werken met gerenommeerde merken of originele onderdelen is de kwaliteit van de reparatie erg hoog. Daarnaast betekent dit dat de kans dat het defect opnieuw ontstaat kleiner is.

Meer dan alleen een webshop

Heb je meerdere onderdelen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben namelijk enorm veel onderdelen op voorraad, voor o.a. je wasdroger of wasmachine. Uiteenlopend van scharnieren, glasplaten, slangen tot ventilatoren en nog veel meer. Weet je niet welk onderdeel je nodig hebt? Of heb je hulp of advies nodig bij je reparatie? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze klantvriendelijke servicedeskmedewerkers helpt je graag verder met je bestelling.

Artikelen 1 tot 24 van 1327 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Artikelen 1 tot 24 van 1327 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6